Juleaften 2020 i Sædden Kirke - tilmelding

Hvert år oplever vi et stort ønske om at komme i kirke til jul - faktisk plejer vi at byde velkommen til ca. 2.100 mennesker i Sædden Kirke juleaften. I år er der pga. COVID-19 restriktionerne ”kun” plads til 500 personer, fordelt på de 4 gudstjenester.

Tilmelding: For at sikre, man ikke kommer til at gå forgæves, er det derfor i år nødvendigt, at man tilmelder sig!
Tilmelding sker via Flexbillet (klik hér). Man kan tilmelde op til otte personer.

De tilmeldte grupper sidder sammen, men skal sidde med 2 meters afstand til næste tilmeldte gruppe. På den måde er det muligt for alle at synge med på salmerne i kirken. Til den rytmiske familiegudstjeneste kl. 10.30 er der ingen fællessang, og vi må derfor være 200 personer i kirken med 1 meters afstand til næste tilmeldte gruppe.

Kl. 10.30Rytmisk familie-julegudstjeneste*
200 unummerede pladser
ved Bent Skovhus
Kl. 13.00Juleaftensgudstjeneste*
ved Tage Kristian Kristensen
Kl. 14.30Juleaftensgudstjeneste*
ved Bent Skovhus
Kl. 16.00Juleaftensgudstjeneste
ved Hans Petur Kirkegaard

Indgang via kapelgården 30 minutter før hver gudstjeneste.

*Livestreaming Juleaften: Gudstjenesterne kl. 10.30, 13.00 og 14.30 livestreames. I kan derfor vælge at være med i gudstjenesten hjemmefra; enten ”live” eller når det passer jer. Linket oplyses senere.

COVID-19 restriktioner: I Sædden Kirke er der plads til 100 personer, når vi synger - med 2 meters afstand til næste person. Og 200 personer, når vi ikke synger - med 1 meters afstand.

GLÆDELIG JUL FRA OS ALLE I SÆDDEN KIRKE

Opdateret 28/11-20