Julen 2020 i Sædden Kirke - tilmelding

folkekirken.dk

COVID-19 restriktionerne gør, at vi i år bliver nødt til at have tilmelding til de fleste arrangementer/koncerter i december samt gudstjenesterne juleaftensdag.

Fra sidst i november og julen over byder Sædden Kirke på et væld af arrangementer/koncerter og gudstjenester.

Der vil til de forskellige arrangementer/koncerter og gudstjenester være begrænset antal unummerede pladser. Og enkelte gudstjenester er der kun adgang for indbudte pga. COVID-19 restriktionerne.

I denne oversigt kan du se, hvad der sker de forskellige dage.

Tilmelding: Tilmelding sker via Flexbillet (klik hér). Man kan tilmelde op til 8 personer.

COVID-19 restriktioner: I Sædden Kirke er der plads til 100 personer, når vi synger - med 2 meters afstand til næste person. Og 200 personer, når vi ikke synger - med 1 meters afstand.

Opdateret 27/11-20