COVID-19 opdatering

Forsamlingsforbud - afstandskrav - mundbind

Forsamlingsforbuddet (pt. 10 personer) gælder ikke i de lokaler, som folkekirken råder over - her gælder i stedet areal- og afstandskrav. Det betyder, at vi fortsat kan mødes til gudstjenester og arrangementer i kirken!

I Sædden Kirke kan vi være 100 personer i kirkerummet, når vi synger (2 meters afstand) - og 200 personer i kirkerummet, når vi IKKE synger (1 meters afstand).
I salen kan vi være 50 personer, når vi IKKE synger (1 meters afstand) - og 25 personer, når vi synger (2 meters afstand).

På kirkepladsen, når du forlader kirken, gælder forsamlingsforbuddet (pt. 10 personer); derfor skal du forlade pladsen hurtigst muligt.
Ved udendørs begravelser og bisættelser eller den del af en begravelse eller bisættelse, som finder sted udendørs, gælder et forsamlingsforbud på højst 50 personer.

MUNDBIND:
Fremover skal du huske mundbind eller visir, når du kommer i kirken.
Det betyder, at ansatte, frivillige, menighed, kirkegængere, deltagere, gæster, besøgende - alle over 12 år - skal have tildækket mund og næse ved brug af mundbind eller visir, når de går ind og ud af døren, samt når de bevæger sig rundt. Så snart man har sat sig ned, kan mundbindet/visiret tages af.
Dette er hovedreglen. Så husk mundbind, når du skal i kirke!

KIRKEN ER STADIG ÅBEN - OG DU ER STADIG MEGET VELKOMMEN!