Kirkelig Aftenundervisning i Esbjerg 2020-21

Velkommen til endnu en runde af Kirkelig Aftenundervisning i Esbjerg!

Menighedsfakultetets populære mobile kirkelige aftenskole inviterer i efteråret indenfor i Esbjerg.

Idéen med den mobile kirkehøjskole er at give det vågne lægfolk rundt om i landet en dybdegående undervisning, som opbygger og udruster til at leve som kristne i 2020. Konceptet byder på to timers undervisning ved en lokal præst og to timers undervisning ved en underviser fra Menighedsfakultetet, afbrudt af fælles aftensmad med plads til socialt fællesskab. Derved kombinerer vi præstens pastorale erfaringer med MF-lærernes teologiske kompetencer, hvilket giver både et højt fagligt niveau og livsnærhed i undervisningen.

Der er interesse for sagen. Menighedsfakultetets kirkehøjskole-koncept har gennem de seneste tre år vist sin berettigelse med omkring 35-60 deltagere per undervisningsdag. I Esbjerg blev der også afholdt kirkelig aftenundervisning i 2018-2019 og det med så stort udbytte for deltagerne, at de har bedt om at få kirkehøjskolen tilbage igen. Og det ønske er Menighedsfakultetet glad for at kunne efterkomme.

Eva og Ole Andersen deltog i kirkehøjskolen i Esbjerg 2018-19 og udtaler:
"Vi var meget glade for at deltage i kirkelig aftenskole 2018-19. Konceptet var rigtig godt. Det var super god og spændende undervisning. Det var rigtig dejligt med det sociale fællesskab ved måltiderne. Vi glæder os til næste gang!"

Kirkelig aftenundervisning 2020-21 afholdes i kommende sæson på skift mellem Sædden kirke, Kvaglund kirke og Zions kirke.

Programmet for Kirkehøjskole i Esbjerg kan ses HER

Prisen er 1.000 kr. for alle 5 aftener; enkeltaftener 250 kr. pr. gang. Prisen dækker undervisning og forplejning.
Tilmelding og betaling senest 16. september på www.teologi.dk/tilmeld. Ønsker du kun at deltage enkelte aftener, skal du tilmelde dig og betale senest 3 uger før de pågældende aftener.

Arrangører: Sognepræsterne Bent Skovhus Christensen, Poul Erik Kammersgaard, Daniel Ettrup Larsen, stiftspræst Peter Sode Jensen, frimenighedspræst Peter Nissen samt landssekretær Nils Andersen, Menighedsfakultetet.