KONFIRMATIONERNE ER UDSAT - NYE DATOER

Foto: folkekirken.dk

Biskopperne har nu meldt ud, at alle konfirmationer skal udskydes til efter pinse; det vil sige til juni måned.

Vi beklager, alt det besvær det giver os alle sammen, men det er noget, som vi ikke er herre over. Det tager måske lidt tid at omstille sig, men vi håber, at alle kan få en rigtig god konfirmation - selv om datoen ændres, og man måske ikke kan få det spisested, som man i første omgang havde planlagt.

Konfirmation i Sædden Kirke bliver på følgende datoer:

• Lørdag den 6/6 kl. 11.00 - Fourfeldtskolen onsdagsholdet ved Frede Dalum
  • Søndag den 7/6 kl. 9.00 - Fourfeldtskolen onsdagsholdet ved Tage Kristensen
  • Søndag den 7/6 kl. 11.00 - Fourfeldtskolen torsdagsholdet ved Tage Kristensen
  • Lørdag den 13/6 kl. 9.00 - Markusskolen 7A ved Bent Skovhus
  • Lørdag den 13/6 kl. 11.00 - Markusskolen 7B ved Bent Skovhus
  • Søndag den 14/6 kl. 10.00 - Ådalsholdet fra Fourfeldtskolen ved Bent Skovhus
  • Lørdag den 20/6 kl. 9.30 og 11.00 - Bohrskolens specialpædagogiske grupper ved Carina Hansson

Kirkens kalender og dermed hjemmesiden vil blive opdateret ASAP!

Vi kender ikke fremtiden, men håber disse datoer holder.

Pas godt på jer selv og de svage. Tænk på næstekærlighed over for især ældre, syge, virusramte og hinanden i familien. Måske kan I købe ind for nogen, som har brug for det. Nu skal næstekærligheden for alvor vise sig i praksis. Lad os stå sammen på afstand!