Coronavirus (COVID-19)

SÆDDEN KIRKE OG KIRKEKONTOR ER LUKKET! ALLE AKTIVITETER/ARRANGEMENTER T.O.M. SØNDAG DEN 10. MAJ ER AFLYST!

Biskopperne følger regeringens beslutning om at indstille alle offentlige institutioners indendørsaktiviteter. Det betyder, at alle gudstjenester aflyses indtil videre. Kirkelige handlinger som dåb, begravelser og vielser kan stadig afholdes, men ikke i forbindelse med gudstjenester og uden offentlig adgang.

I Sædden Kirke betyder det bl.a. at også legestue, babysalmesang, strikkecafé, konfirmander, minikonfirmander, sangaftner, møder og øvrige arrangementer er aflyst!

Ved uopsættelig henvendelse til kirkekontoret er det muligt at kontakte kordegnen på tlf. 21 59 30 10 eller en af kirkens præster.

Læs pressemeddelelsen på folkekirken.dk inkl. biskoppernes vejledning vedr. gudstjenester og kirkelige handlinger.