Mindegudstjeneste

Søndag den 1. november

På Alle Helgens Dag er der i år pga. Corona 2 mindegudstjenester* i Sædden Kirke.

Alle Helgens Dag er en dag, hvor vi mindes dem, der er døde i årets løb. Derfor bliver det gudstjenester, hvor vi vil lade musik og korsang veksle med læsning af tekster fra Bibelen. Der bliver også tid til stilhed og eftertanke under navneoplæsning* af dem, der er begravet eller bisat fra kirken eller ved kirkens præster.

*Kl. 17.00 bliver navnene på afdøde i perioden 15. oktober 2019 til 30. april 2020 læst op.
*Kl. 19.00 bliver navnene på afdøde i perioden 1. maj 2020 til 15. oktober 2020 læst op.

Der vil i år gr. COVID-19 restriktionerne ikke være fællessang. Gudstjenesten gennemføres i øvrigt ud fra gældende COVID-19 restriktioner.

Der er mulighed for at tænde lys for afdøde inden gudstjenesten.

Medvirkende: Birgit B. Antonsen, organist / Lada Fedorova, violin / Cathrine Preussler, mezzosopran / Sidse L.-B. Henriksen, mezzosopran / medlemmer af Sædden Kirkes Kor

Gudstjenesten er for alle, men især for dem, der har mistet et familiemedlem eller en anden nærtstående i løbet af året, der er gået.

Præsterne ved Sædden Kirke

folkekirken.dk kan du læse mere om allehelgen.