Sommerferie i Danmark – og tid til at besøge Sædden Kirke

Skal du på tur til Esbjerg – eller har du besøgende udenbys fra, så kig forbi Sædden Kirke. Kirken er åben tirsdag - fredag fra kl. 9.00-13.00.

Kirkerummet i Sædden Kirke er udover at være et rum til gudstjenester og kirkelige handlinger, også et stillerum for andagtsøgende og en attraktion for mange turister.

I uge 27-28-29-30 vil kirkebænkene blive malet.
Hen over sommeren er der gudstjeneste hver søndag kl. 10.00.

Få mere ud af dit besøg i Sædden Kirke
Med respekt for kirkens enkle form er der forskellige tiltag i kirkerummet, som vi håber vil give folk en større oplevelse og mere indhold ved besøget.

Dagens bibelord
På stativet ved prædikestolen ligger Biblen og Bibellæseplaner. Dagens bibelord tager udgangspunkt i Bibellæseplanen fra Bibelselskabet. Biblen vil hver dag hele året være slået op på et udvalgt skriftsted; men der er selvfølgelig også mulighed for selv at slå op i Biblen.
Ta' gerne en Bibellæseplan med hjem.

Lysfad
I lysfadet er der mulighed for at tænde et lys – for en du holder af - og måske bede en bøn.

På stativet ved siden af bordet med lysfadet er der 3 bøger:

”Exner” af Thomas Bo Jensen: En monografi om kirkens arkitekter Inger og Johannes Exner indeholdende en gennemgang af 47 værker, herunder Sædden Kirke

”111 STEDER PÅ DEN JYSKE VESTKYST SOM DU SKAL SE” af Britt Nørbak: Denne bog fortæller om 111 usædvanlige og særlige steder på den vestjyske kyst – og Sædden Kirke er (selvfølgelig) med!”

Moderne kirkevandringer” af Dorthe Møller: En fotobog, der tager læserne med på en oplevelsesrejse gennem 21 af de moderne danske kirker, bygget efter 1960. Bogen indeholder også et portræt af Sædden Kirke.

Vejkirke
Sædden kirke er cykelvenlig vejkirke, hvilket betyder, at du kan få fyldt vandflasken op, og vi har også en cykelpumpe til rådighed.
Vil du besøge andre vejkirker, så ta’ gerne en folder med!

Postkort og folder
Vil du have et minde med fra Sædden Kirke, er du meget velkommen til at tage postkortene; de er på væggen ved infoskærmen i våbenhuset.

Du har også mulighed for at købe en folder om Sædden Kirke; du finder den på væggen ved infoskærmen i våbenhuset. Folderen koster 20 kr.

Oprettet: 29.06.2020