Længslen efter lykke og det meningsfulde liv

Foredrag med sognepræst og lektor Mikkel Wold tirsdag den 1. oktober kl. 19.00 i Sædden Kirke

”At være lykkelig er tilsyneladende et af de højeste mål for det moderne menneske.

Men hvad er det at være lykkelig? For nogen har det at gøre med en følelse. Man taler ligefrem om hormoner, der giver os en følelse af lykke.

Men denne tolkning er - trods sin udbredelse - en overfladisk tilgang til det at være lykkelig. Snarere rummer spørgsmålet om lykke en længsel efter det meningsfulde liv. Et liv, hvor jeg ved, hvad jeg lever for.”

Mikkel Wold er sognepræst ved Marmorkirken, København, og lektor i sjælesorg ved Folkekirkens Uddannelses- og Videnscenter (FUV), Løgumkloster.

Foredraget arrangeres af Gjesing kirke, Hjerting kirke, Treenighedskirken og Sædden kirke.

Billetter á 50,- kr. inkl. kaffe og brød sælges online fra den 1. september. Køb billet - klik hér »
Evt. overskydende billetter sælges ved indgangen.