Udflugt for små og store

Tirsdag den 28. maj kl. 9.30-12.00

Turen går i år til Midtgård, hvor vi sammen skal hygge os og opleve bondegårdsdyr og en tur i 1000-års Skoven.

Vi mødes kl. 9.30 på Midtgård, Ravnsbjergvej 6, Esbjerg V. Du skal selv sørge for at komme derud.

Vi starter med at få formiddagskaffe/-snack sammen, enten ved borde/bænkene eller på græsplænen. Medbring derfor gerne et tæppe. Kirken sørger for formiddagskaffe og -snack.

Herefter er der mulighed for - sammen eller hver for sig - at gå rundt på Midtgård.

På Midtgård kan du opleve bondegårdsdyr, bl.a. heste, grise, får, geder, høns, ænder og gæs. Og måske er der også køer på marken. I volieren er der fasaner, påfugle og stuefugle. En tur i 1000-års Skoven byder på et ”genskabt danmarkshistorie” – skoven er inddelt i tidszoner fra istiden frem til nutiden, og man kan se birk, fyr, hassel, lind, ask, eg og bøg.

Kl. 11.30 mødes vi igen for at spise frokost sammen. Medbring selv madpakke/drikkevarer.
Vi slutter kl. 12.00.

Udflugten er gratis. Husk tøj efter vejret; vi skal være udenfor.

Tilmelding senest tirsdag den 21. maj til kirkens børne- og ungemedarbejder Henriette Schertz Lauridsen på SMS (40 11 40 26) eller mail (henriette@saeddenkirke.dk).

Udflugten for børnefamilier arrangeres i samarbejde med kirkens legestue.