Frivillig til legestuen

Legestuen i Sædden Kirke er et tilbud til forældre med småbørn i alderen 0-6 år, der har lyst at mødes med andre til leg og samvær. Gennem sang, fortælling og andre aktiviteter vil vi gerne være med til at videregive vor kristne kulturarv.

Kirkens legestue holder til i salen hver tirsdag formiddage fra 1. september til 1. juni, dog ikke i skolernes ferie. Mødetid er fra kl. 9 til ca. 11.30; selve legestuen er fra kl. 9.30-11.15. Udover tirsdag formiddage skal du regne med at deltage i et par planlægningsmøder.

Du vil som frivillig indgå i et team af frivillige omkring legestuen.
Pt. er der 4 frivillige, der sørger for det praktiske i salen forud for legestuen (stille legetøj frem), den gode stemning under legestuen (snakke med børn og forældre), igangsætte evt. tematisk aktivitet og rydde op i salen bagefter (legetøj pakkes væk), samt pt. 2 frivillige, der sørger for forplejning (indkøb, klargøring/dække borde, vaske op).
Derudover er kirkens børne- og ungemedarbejder med i legestuen.

Det kræver ingen forudsætninger at være frivillig i legestuen – blot lysten til at være sammen med børn. Der indhentes børneattest. Der er mulighed for i teamet evt. at aftale turnus for fremmøde tirsdag formiddage.

Vi kan ikke tilbyde en løn, men derimod en masse glade børn og engageret forældre samt rare frivillige-kollegaer. Som frivillig ved Sædden Kirke indbydes du også et par gange om året til sociale arrangementer med andre frivillige og ansatte ved kirken og menighedsrådet.

Du kan læse mere om legestuen hér.

Kontaktoplysninger: Børne- og ungemedarbejder Henriette Schertz Lauridsen, Sædden Kirke, tlf. 40 11 40 26, mail henriette@saeddenkirke.dk