Trossamfund uden for folkekirken

Foto: vejr.tv2.dk

Kirkehøjskole for Skads Provsti - foråret 2019

Der findes mange trossamfund/frikirker i Danmark, men ved vi egentlig, hvad de står for?

Kirkehøjskolen har inviteret seks foredragsholdere, som enten er medlemmer af et trossamfund/en frikirke eller har været til at gøre os klogere.
Disse dedikerede trossamfund-/frikirkefolk vil gøre rede for, hvad der karakteriserer netop deres tro og deres kirke.
Vi slutter foråret af med en folkekirkepræst, som kommer og fortæller om sin tid i en verdensomspændende sekt.

Lørdag den 30. marts kl. 10.15-11.45
"Fadervor, Forstår vi hvad vi beder om?" ved Mikael Hansen, medlem af Jehovas Vidner

Lørdag den 30. marts kl. 12.15-13.45
"Vejen til Gud er altid en omvej" ved Martin Tage Herbst, cand.theol., præst og forfatter

Læs folderen hér

Kirkehøjskolen er et fællesprojekt for Skads Provsti, og foredragene arrangeres i samarbejde med Sydvestjysk Folkeuniversitet. De enkelte foredrag kan høres uafhængig af hinanden og foregår i sognehuset ved Vor Frelsers Kirke, Kirkegade 24, 6700 Esbjerg. Der er gratis adgang. Kaffe og te kan købes i pauserne.

Foredrag i efteråret 2019: 28. september, 26. oktober og 23. november