(Næste)kærlighed

Kirkehøjskole for Skads Provsti - efteråret 2019

"Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han holder noget af dets liv i sin egen hånd. Det kan være meget lidt, en forbigående stemning, en oplagthed, man får til at visne, eller som man vækker, en lede, man uddyber eller hæver. Men det kan også være forfærdende meget, så det simpelthen står til den enkelte, om den andens liv lykkes eller ej." K.E. Løgstrup: Den etiske fordring (1956)

Lørdag den 23. november kl. 10.15-11.45
"Næstekærlighed og nødhjælp" ved en repræsentant for Læger uden Grænser, der har været udsendt

Lørdag den 23. november kl. 12.15-13.45
"Det kristne kærlighedsbegreb i mødet med den politiske virkelighed" ved Tove Videbæk, tidl. MF for Kristendemokraterne

Læs folderen hér

Kirkehøjskolen er et fællesprojekt for Skads Provsti, og foredragene arrangeres i samarbejde med Sydvestjysk Folkeuniversitet. De enkelte foredrag kan høres uafhængig af hinanden og foregår i sognehuset ved Vor Frelsers Kirke, Kirkegade 24, 6700 Esbjerg. Der er gratis adgang. Kaffe og te kan købes i pauserne.

Foredrag i foråret 2020: 25. januar, 29. februar og 28. marts