Bibellæseplanen for 2019 er nu udkommet

Midt i den daglige travlhed kan det være svært at få læst så meget i Bibelen, som man gerne vil. Hvis du mangler et redskab til at sætte struktur på din bibellæsning, er Bibellæseplanen noget for dig.

Dagens bibelord
Dagens bibelord i Sædden Kirke tager udgangspunkt i Bibellæseplanen. Biblen vil hver dag hele året være slået op på et udvalgt skriftsted; men der er selvfølgelig også mulighed for selv at slå op i Biblen.

Hvad er Bibellæseplanen?
Bibellæseplanen er en kalender med udvalgte skriftsteder til hver dag i året. Læseplanen har til hensigt at åbne og udbrede Bibelens tekster.

Hent et gratis eksemplar i Sædden Kirke eller se hér

Nu som app!
Bibelselskabet har udviklet en helt enkel app, som indeholder Bibellæseplanen for kirkeåret 2018-19. Med den er det nemt at have Bibellæseplanen med i lommen overalt og læse dagens tekst, hvor man nu er. Det er også muligt at dele dagens tekst enten som e-mail, sms eller på sociale medier. Køb den i AppStore eller AppMarket (GRATIS).