"Du er ikke alene" - Skal vi synge en salme?

Med ”fællesskab” som tema arrangerer RAMS igen i år salmesang og drama for 5.000 børn i Ribe Domkirke.

I en tid hvor selviscenesættelse og jeg-kulturen vinder frem, tager dette års ”Skal vi synge en salme?” fat i fællesskabet – både historisk, kulturelt, nutidigt og højaktuelt.

Der bliver dækket op til den helt store sammenkomst i Ribe Domkirke, når skoleelever fra hele Ribe Stift 11 dage i november fylder domkirken og synger udvalgte salmer. Inspireret af undervisningsmaterialet af samme navn opføres der mellem salmerne små skuespil, som på forskellig vis sætter fællesskabet i centrum.

Der bliver masser af fællessang og dramatik, når alle inviteres med til bords.

”DU ER IKKE ALENE?” foregår i perioden 6.-22. november (mandage undtaget) kl. 10.30. Der er plads i sideskibene for alle, der har lyst til at opleve de mange børnestemmer løfte sig under domkirkens hvælvinger. Dørene åbnes kl. 10.00.

Elever fra Fourfeldtskolen Bohr deltager fredag den 8. november (6A dog torsdag den 21. november); elever fra Ådalskolen Bohr deltager fredag den 15. november; og elever fra Markusskolen deltager tirsdag den 19. november.

Det er RAMS, Folkekirkens Skoletjeneste i Ribe Stift, der står for arrangementet.

Udover det årlige ”Skal vi synge en salme?”, der afsluttes i Ribe Domkirke, laver RAMS også andre gratis undervisningsmaterialer til alle skoler i Ribe Stift. Dette, og meget andet, kan man læse mere om på vores hjemmeside www.skolekirke-ribestift.dk.