Sangeftermiddage kl. 15.00 - efteråret 2020

Covid19 har mange konsekvenser – både gode og dårlige. En af de gode er, at fællessang i Danmark under nedlukningen har fået et løft under Phillip Fabers kyndige ledelse, når han hver morgen på DR-TV har afholdt morgensang. Både små og store har deltaget, og sangene fra Højskolesangbogen blev suppleret med enten filmmusik eller sange fra populære kunstnere.

I Sædden Kirke har der i flere år været afholdt sangeftermiddag/sangaften med sang fra Højskolesangbogen, og forårets sæson blev – som meget andet – lagt ned af Covid19. Sædden Kirke har sat et nyt program for efteråret, og da salen underlagt de gældende Covid19-restriktioner ikke har plads til mange syngende gæster, vil sangeftermiddagene i efteråret blive forlagt til kirkerummet, som p.t. rummer 100 syngende gæster. Kaffen vil blive indtaget i salen og koster kr. 25,-.

Forsanger: Sidse Lund-Bach Henriksen. Ved flyglet sidder Birgit B. Antonsen.

Sangeftermiddagenes starttidspunkt er flyttet fra tidligere kl. 14.30 og ligger nu kl. 15.00.

Datoerne finder du hér.