Sangeftermiddage kl. 15.00 - efteråret 2020

Covid19 har mange konsekvenser – både gode og dårlige. En af de gode er, at fællessang i Danmark under nedlukningen har fået et løft under Phillip Fabers kyndige ledelse, når han hver morgen på DR-TV har afholdt morgensang. Både små og store har deltaget, og sangene fra Højskolesangbogen blev suppleret med enten filmmusik eller sange fra populære kunstnere.

I Sædden Kirke har der i flere år været afholdt sangeftermiddag/sangaften med sang fra Højskolesangbogen, og forårets sæson blev – som meget andet – lagt ned af Covid19. Sædden Kirke har sat et nyt program for efteråret, og da salen underlagt de gældende Covid19-restriktioner ikke har plads til mange syngende gæster, vil sangeftermiddagene i efteråret blive forlagt til kirkerummet, som p.t. rummer 100 syngende gæster. Kaffen vil blive indtaget i salen og koster kr. 25,-.

Forsanger: Sidse Lund-Bach Henriksen. Ved flyglet sidder Birgit B. Antonsen.

Sangeftermiddagenes starttidspunkt er flyttet fra tidligere kl. 14.30 og ligger nu kl. 15.00.

Afventer opdatering om foråret 2021 ifht. corona restriktioner

Datoerne finder du hér.