Legestue - Corona

Leg og samvær i Sædden kirke
- Et tilbud til forældre med småbørn i alderen 0-6 år, der har lyst at mødes med andre til leg og samvær

Legestue
hver tirsdag kl. 09.30 - 11.15 i kirkens mødesal
i perioden fra 1. september til 1. juni, dog ikke i skolernes ferier.
Se datoerne hér

CORONA EFTERÅRET 2020:

Legestuen gennemføres ud fra de gældende COVID-19 restriktioner.
Vi starter med morgenkaffe sammen. Vi sørger for kaffe/the og saftevand, men I skal selv medbringe evt. forplejning til morgenkaffen.
Så har vi morgensamling - enten i salen eller i kirken. Bagefter er der fri leg. Vi slutter af med at rydde op sammen, inden vi siger tak for i dag. Bemærk, at der ikke er mulighed for at spise evt. madpakke i kirken efter legestuen.

Ha' tøj med efter vejret; vi vil være udenfor, når vejret tillader det.
Tilkendegiv gerne senest mandag, om I kommer - og hvor mange. SMS til 40114026 eller via begivenheden på Facebook.

Vi holder afstand - 1 meter i salen; og når vi er i kirken 2 meter.

Pt. gratis, da I selv skal sørge for forplejning.

Kontaktpersoner:
Eline Pedersen, tlf. 75 15 22 60
Inge Moslund, tlf. 51 24 43 10
Henny Dobrick, tlf. 40 43 71 83
børne- og ungemedarbejder Henriette Schertz Lauridsen, tlf. 40 11 40 26

Kirkens legestue drives af frivillige i samarbejde med kirkens børne- og ungemedarbejder.
Har du lyst at være frivillig i legestuen - eller høre mere om det - så kontakt børne- og ungemedarbejder Henriette Schertz Lauridsen.