Besøgstjeneste

Få en besøgsven ...
hvis du sidder meget alene
hvis du føler dig ensom
hvis du har svært ved at komme ud
hvis du mangler én af snakke med

Hvor ofte?
Vi tilbyder en besøgsven til et ugentligt besøg. Tidspunktet aftales melem besøgsvennen og besøgsværten. Det kan være et fast tidspunkt - eller aftales fra gang til gang - formiddag eller eftermiddag. Besøget kan vare fra 1 til 3 timer.

Hvem er besøgsven?
Frivillige i Aflastningstjenesten; det er motiverede og modne mennesker, som har ressourcer til at yde noget for andre mennesker. De frivillige er introduceret til opgaven og deltager i de kurser, der udbydes af Aflastningstjenesten.

Tavshedspligt
Enhver medarbejder i Aflastningstjenesten har tavshedspligt omkring alle personlige oplysninger, man måtte blive bekendt med.

Hvad omfatter tilbudet?
Besøgsvennen kommer på besøg i dit hjem. Besøget omfatter hyggeligt samvær, en snak eller en gåtur. I kan også tage en tur ud at handle eller tage til et arrangement sammen.
Besøgsvennen yder ikke praktisk hjælp i hjemmet eller udføre plejemæssige opgaver.

Hvad koster det?
Tilbudet er gratis. Udgifter, der er forbundet med en tur ud af huset til transport eller andet, dækker du selv for dig og besøgsvennen.

Besøgstjenesten er for sognets beboere og er et samarbejde mellem kirken og Aflastningstjenesten.

Besøgsven
Hvis du har brug for en besøgsven eller har lyst til at blive besøgsven, så henvend dig til Ingrid Bang ved Aflastningstjenesten, tlf. 23 35 52 10, hverdage mellem kl. 8-16.

Læs mere om Aflastningstjenestens besøgstjeneste hér

Foto: Folkekirken.dk

Kirkens besøgstjeneste.pdf