Babysalmesang - Syng med din baby

Fredage fra kl. 9.00-9.45

Babysalmesang er for mødre/fædre med småbørn i alderen 0-10 måneder.

Salmer er musik af allerhøjeste kvalitet, og fordi babyer er modtagelige, skal de have det bedste!

Hensigten med babysalmesang er at give børn så tidligt som muligt mulighed for at stifte bekendtskab med nogle af vore bedste og mest elskede salmer.

Det, som børn hører i de allerførste måneder af deres liv, glemmer de nemlig aldrig. Det betyder, at de salmer, de hører i deres første leveår, vil ligge gemt i deres erindring resten af deres liv og dukke frem, når de igen hører en af de salmer, der blev sunget for dem, da de var helt små. Den salmeskat, som vi i Danmark i ganske særlig grad er begunstiget med, kan på denne måde blive lagt ned som et kim i barnets øre og sind. Derfor er det vigtigt, at vi så tidligt som muligt lærer børnene salmerne at kende - så at sige synger dem ind med modermælken.

Initiativet med babysalmesang startede op i København, men har siden med stor succes bredt sig til mange sogne ud over det ganske land. Siden slutningen af januar 2006 har Sædden sogns menighedsråd tilbudt babysalmesang.

Hver sæson er der et efterårshold og et forårshold. Der er plads til 12 mødre/fædre og babyer pr. hold. Tid og sted er fredag kl. 09.00-09.45 i Sædden Kirke. Opstart af næste hold er udskudt til fredag den 26. februar - tilmelding sker via flexbillet.dk/saeddenkirkeVed spørgsmål - Kontakt børne- og ungemedarbejder Henriette Schertz Lauridsen. Vi mødes 12 gange pr. hold. Hvis der er pladser tilbage, kan man fortsætte på næste hold.

Det er gratis at være med. Man skal kun have det med, man har brug for til sit barn.

Det er børne- og ungemedarbejder Henriette Schertz Lauridsen, der sammen med musikpædagog Kathrine Smitshuysen leder babysalmesangen.

Pga. COVID-19 restriktionerne kan vi pt. ikke bagefter tilbyde hyggeligt samvær over en kop kaffe eller te.

10 års fødselsdag - babysalmesang

Søndag den 31. januar 2016 holdt babysalmesang  i Sædden Kirke 10 års fødselsdag. Dagen startede med salmeswing med Sille og Palle. Og bagefter fortsatte fødselsdagsfesten i salen med boller, saft og kage.

Se billederne fra dagen hér

Kalender babysalmesang

29jan kl. 09:00

29jan kl. 09:00
05feb kl. 09:00

05feb kl. 09:00
12feb kl. 09:00

12feb kl. 09:00
19feb kl. 09:00

Vi holder vinterferie.

19feb kl. 09:00
26feb kl. 09:00

Syng med din baby - babysalmesang (opstart)

for mødre/fædre med småbørn i alderen 0-10 måneder incl.

Holdet gennemføres ud fra de …

26feb kl. 09:00
Viser 1 til 5 af 13