Tæt på Martin Luther

Kirkehøjskolen vil i efteråret slutte reformationsåret af med at gå lidt tættere på Luther. Vi skal beskæftige os med Luthers bordtaler, hans syn på kvinder og se på den undertrykte Martin Luther.

Efterårssæsonen sluttes af med et heldags foredrag om de 95 teser, som var det, der startede det hele. Så det slutter, hvor det startede, eller gør det? Den problematik bliver belyst i foredraget om Den Danske Folkekirke kommer til at holde 200 år jubilæum. Et spændende efterår venter os.

De enkelte foredrag kan høres uafhængigt af hinanden og foregår i sognehuset ved Vor Frelsers Kirke, Kirkegade 24, Esbjerg. Der er gratis adgang. Kaffe og te kan købes i pauserne.

Lørdag den 25. november kl. 10.15-11.45 og 12.15-13.45
"Luthers teser"
ved professor emeritus, dr.theol. Martin Schwartz Lausten

Dette er sidste foredrag i efterårssæsonen.

Kirkehøjskolen er et fællesprojekt for Skads Provsti, og foredragene arrangeres i samarbejde med Sydvestjysk Folkeuniversitet.