Standardsangere

Udover kirkens kor, som synger til alle højmesser, er der fastansat to såkaldte ”standardsangere”.

Standardsangerne synger til alle øvrige tjenester i kirken, på plejehjem og i kapeller samt hvor der i øvrigt måtte blive afholdt tjeneste. Disse tjenester finder som regel sted på hverdage. Standardsangeren er ofte også ansat som søndagssanger.

Standardsangerne er ansat med fast, månedlig aflønning med dertil hørende rådighedsforpligtelse.

Stillingerne besættes af klassisk trænede sangere med nodelæsningsfærdigheder. Det kan være med baggrund i MGK, Musikkonservatoriet, Konservatoriets Pigekor, Treenighedskirkens Drengekor eller et lignende kor på højt niveau, og/eller med andre musikalske og stemmetekniske kvalifikationer. Ansøgere med/under uddannelse i klassisk sang fra Musikkonservatoriet vil blive foretrukket.

Ofte vil standardsangeren være i stand til at påtage sig solistiske opgaver ved bisættelse, begravelse eller vielse. Dette efter personlig aftale og honorering.

Standardsangere

Gabriella Maria Glavind, mezzosopran
gglavind@gmail.com
mobil 4250 0476

Gabriella Maria Glavind er uddannet klassisk sanger fra Syddansk Musikkonservatorium i 2016 med topkarakteren 12.
Gabriella har adskillige års erfaring som solist ved forskellige koncerter, soloindslag og i kirken ved højtiderne. Gabriella underviser også privat i klassisk sang.
Gabriella kan bestilles til solosang ved vielser, bisættelser/begravelser i kirken, eller til festlige lejligheder, hvor der ønskes et smukt og værdifuldt minde. Hun synger indenfor et bredt spektrum af sange, lige fra Schubert og Bach til Kim Larsen, sange fra højskolesangbogen og hvad der ellers måtte ønskes.
Når koret synger flerstemmige satser, synger Gabriella alt.

Søren Holm Bidstrup, baryton
shbidstrup@gmail.com
mobil 2621 2719

Søren Holm Bidstrup går på Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg på 3. år bachelor med klassisk sang som hovedfag.
Han har i mange år været solist til kirkekoncerter, hvor han bl.a. har sunget alt fra Johnny Cash og Rasmus Seebach til mere klassiske koncerter som f.eks. baspartiet i Händels Messias, Hr. Oluf i Elverskud og diverse oratorier.
Søren tilbyder sig som solist, hvis der ønskes soloindslag til begravelser, bryllupper og lignende.
Når koret synger flerstemmige satser, synger Søren bas.

Thomas Krogh, baryton
thomas.t.krogh@gmail.com
mobil 2585 4939

Er uddannet barytonsanger fra musikkonservatorierne i Århus og Esbjerg. Thomas underviser til daglig i solosang på Løgumkloster Kirkemusikskole og er en erfaren solist ved bl.a. oratorier, kirkekoncerter og underholdningskoncerter rundt om i landet.
Thomas tilbyder sig som sanger, hvis der ønskes soloindslag i kirken til bryllupper og begravelser. Her samarbejder han enten med kirkens organister, en guitarist eller synger uakkompagneret, hvor stemmen alene fylder rummet. Thomas er alsidig og synger indenfor mange genrer ligefra Mozart og Bach til Josh Groban og Kim Larsen. Thomas bestræber sig på at opfylde specielle ønsker og give et smukt minde.
Når koret synger flerstemmige satser, synger Thomas bas.