Standardsangere

Udover kirkens kor, som synger til alle højmesser, er der fastansat to såkaldte ”standardsangere”.

Standardsangerne synger til alle øvrige tjenester i kirken, på plejehjem og i kapeller samt hvor der i øvrigt måtte blive afholdt tjeneste. Disse tjenester finder som regel sted på hverdage. Standardsangeren er ofte også ansat som søndagssanger.

Standardsangerne er ansat med fast, månedlig aflønning med dertil hørende rådighedsforpligtelse.

Stillingerne besættes af klassisk trænede sangere med nodelæsningsfærdigheder. Det kan være med baggrund i MGK, Musikkonservatoriet, Konservatoriets Pigekor, Treenighedskirkens Drengekor eller et lignende kor på højt niveau, og/eller med andre musikalske og stemmetekniske kvalifikationer. Ansøgere med/under uddannelse i klassisk sang fra Musikkonservatoriet vil blive foretrukket.

Ofte vil standardsangeren være i stand til at påtage sig solistiske opgaver ved bisættelse, begravelse eller vielse. Dette efter personlig aftale og honorering.

Standardsangere

Thomas Krogh, baryton
thomas.t.krogh@gmail.com
mobil 2585 4939

Er uddannet barytonsanger fra musikkonservatorierne i Århus og Esbjerg. Thomas underviser til daglig i solosang på Løgumkloster Kirkemusikskole og er en erfaren solist ved bl.a. oratorier, kirkekoncerter og underholdningskoncerter rundt om i landet.
Thomas tilbyder sig som sanger, hvis der ønskes soloindslag i kirken til bryllupper og begravelser. Her samarbejder han enten med kirkens organister, en guitarist eller synger uakkompagneret, hvor stemmen alene fylder rummet. Thomas er alsidig og synger indenfor mange genrer ligefra Mozart og Bach til Josh Groban og Kim Larsen. Thomas bestræber sig på at opfylde specielle ønsker og give et smukt minde.
Når koret synger flerstemmige satser, synger Thomas bas.