Sangeftermiddag og sangaften

Hverken x-factor eller
Danmark har talent
- men fællessang fra højskolesangbogen

Der bliver lagt op til hygge og godt samvær, når Sædden Kirke inviterer til sangeftermiddag eller sangaften.

Mange moderne mennesker er en smule forsigtige, når det kommer til at synge i fællesskab. "Med de uformelle og afslappede rammer, der er omkring højskolesangbogen og eventuelt et glas rødvin, håber vi, vi kan skabe uforbeholden syngelyst. Det er tilladt (!) at synge med dén stemme, man har - og der kommer ingen skaldede mænd og dømmer en ude!", siger organist Birgit B. Antonsen med en slet skjult hentydning til en dommer fra én af oven nævnte konkurrencer. "Har man lyst til at synge, er man kvalificeret", betoner hun.

Det er velkendt, at fællessang skaber glæde og samhørighed. Med Højskolesangbogen som omdrejningspunkt håber Sædden Kirke at få taget hul på bylden og give folk mod og lyst til at synge med af karsken bælg. - Med den stemme, man nu engang er udstyret med.

Kirkens sognepræster leder på skift slagets gang, dermed ikke sagt, at en gæsteoptræden er utænkelig. Kirkens organister sørger for at synge for og at spille til. Der er indlagt pause, så man kan fylde glasset op og få afløb for tale-trangen, inden der sluttes af med frit slag for sang-ønsker fra gæsterne.

Ved sangeftermiddagene, som finder sted kl. 14.30 vil der være kaffe og kage formedelst kr. 20,-.
Ved sangaftenerne bliver ganen smurt med et glas vin, samme pris.

Når datoerne for efteråret 2017 er fastlagt, kan du finde dem hér.