Rytmiske gudstjenester

Rytmiske gudstjenester er en alternativ gudstjeneste, hvor musikken fylder meget.

Tag en ven med og oplev en anderledes form for gudstjeneste.

Band
Et band står for den rytmiske musik, som hovedsagelig består af nyere kristen musik, men der vil også være salmer ind imellem.

Forbøn
Det er også muligt at modtage personlig forbøn under den sidste del af gudstjenesten i en diskret del af kirken. Forbønnen kan sprede sig vidt og dreje sig om sygdom, personlige problemer, fremtiden, forholdet til Gud og meget mere.

Spisning
Efter gudstjenesten er der mulighed for at deltage i fællesspisning. Måltidet vil bestå af simpel mad, som er hjemmelavet eller bestillt udefra.
Pris: voksen 25 kr., børn 15 kr. - max pr. familie 80 kr.

Børnekirke
Børnene er meget velkomne til gudstjenesterne og vil være med inde i kirken under den første del, hvor de både er med til at synge voksne-/børnesange og at deltage i nadveren. Her er der oftest også børnenes 5 min. (miniprædiken for børn). Derefter vil der være leg og andre aktiviteter i lokaler ved siden af under resten af gudstjenesten.

0-3 år ifølge en voksen
I lokale I er der legemuligheder for børn i alderen 0-3 år. Der er legesager til rådighed. Børnene skal følges af en voksen. Der er via højtalere mulighed for at følge med i prædiken.

4-? år
I lokale II vil der være børnepassere til at aktivere børnene med leg, spil, tegning m.m.

Sognepræst Bent Skovhus

Tidspunkterne for de rytmiske gudstjenester kan du se på gudstjenestelisten.