Konfirmation

Alle elever i 7. klasse har mulighed for at blive konfirmeret. For at blive konfirmeret skal man være døbt og have fulgt konfirmationsforberedelse ved en af kirkens præster. Information om indskrivning og undervisningens start kommer ud til skolerne.

Konfirmationsforberedelsen begynder i uge 35 eller 36. Klasserne får besked direkte fra præsten. Eventuelle spørgsmål bedes rettet til præsterne.

Konfirmations-tidspunkter i 2014
Skole og klasse Dag Kl. Præst
Fourfeldtskolen 7 A Lørdag den 10. maj 09.00 Tage Kristian Kristensen
Fourfeldtskolen 7 B Lørdag den 10. maj 11.00 Tage Kristian Kristensen
Fourfeldtskolen 7 C Søndag den 11. maj 09.00 Carina Hansson
Fourfeldtskolen 7 D Søndag den 11. maj 11.00 Bent Skovhus Christensen
Markusskolen 7 A Fredag den 16. maj 10.00 Bent Skovhus Christensen
De faste konfirmationsdage (se bemærkning**)
Skole og klasse Dag Kl.
Fourfeldtskolen 7 A** 3. lørdag efter påske 09.00
Fourfeldtskolen 7 B** 3. lørdag efter påske 11.00
Fourfeldtskolen 7 C** 3. søndag efter påske 09.00
Fourfeldtskolen 7 D** 3. søndag efter påske 11.00
Ådalskolen -
Centerklassen og 7 G

Lørdag efter Bededag

Markusskolen 7 A Bededag 10.00*
Markusskolen 7 B Bededag 11.00

* Når der er en B-klasse på en årgang på Markusskolen, bliver A-klassen konfirmeret kl. 09.00.
** De kommende 7. klasser på Fourfeldtskolen vil i første omgang blive fordelt i to grupper: En A-gruppe (som senere bliver til én A-klasse og én B-klasse) og en B-gruppe (som senere bliver til én C-klasse og én D-klasse). A-gruppen  konfirmeres om lørdagen kl. 9.00 og 11.00. B-gruppen konfirmeres om søndagen kl. 9.00 og 11.00.

Cirka 1½ år før konfirmationen vil lærerne samles for at få eleverne opdelt i A-gruppen og i B-gruppen. Så snart det er gjort, får elever og forældre besked om fordelingen.

Præsterne fra Sædden kirke samt ledelsen fra Ådalskolen og Fourfeldtskolen har sammen forsøgt at lave den bedste løsning for såvel skole og kirke som elever og forældre ud fra den skolestruktur, som kommunen har givet os at arbejde ud fra.
Hvis det kommer til en endelig sammenlægning af Ådalskolen og Fourfeldtskolen, vil der igen blive mulighed for at lave en løsning, så man tidligere kender konfirmationsdatoen.

Der tages forbehold for ændring i skolestrukturen og sammenlægning af klasser.

Se billeder af ikoner, som tidligere konfirmander har lavet hér (2014) eller hér (2013)

Du kan læse mere om konfirmation på www.folkekirken.dk eller Kirkeministeriets hjemmeside.