Konfirmation

Alle elever i 7. klasse har mulighed for at blive konfirmeret. For at blive konfirmeret skal man være døbt og have fulgt konfirmationsforberedelse ved en af kirkens præster.

Den enkelte præst orienterer om, hvornår holdet skal begynde til konfirmationsundervisning. Eventuelle spørgsmål bedes rettet til præsterne.

Konfirmations-tidspunkter i 2015
Skole og klasse Dag Kl. Præst
Fourfeldtskolen hold A1** Lørdag den 25. april 09.00 Tage Kristian Kristensen
Fourfeldtskolen hold A2** Lørdag den 25. april 11.00 Bent Skovhus Christensen
Fourfeldtskolen hold B3** Søndag den 26. april 09.00 Tage Kristian Kristensen
Fourfeldtskolen hold B4** Søndag den 26. april 11.00 Carina Hansson
Markusskolen 7 A* Fredag den 1. maj 10.00 Bent Skovhus Christensen
De faste konfirmationsdage (se bemærkning**)
Skole og klasse Dag Kl.
Fourfeldtskolen hold A1** 3. lørdag efter påske 09.00
Fourfeldtskolen hold A2** 3. lørdag efter påske 11.00
Fourfeldtskolen hold B3** 3. søndag efter påske 09.00
Fourfeldtskolen hold B4** 3. søndag efter påske 11.00
Ådalskolen -
Centerklassen

Lørdag efter Bededag

Markusskolen 7 A* Bededag 10.00*
Markusskolen 7 B Bededag 11.00

* Når der er en B-klasse på en årgang på Markusskolen, bliver A-klassen konfirmeret kl. 09.00.
** De kommende 7. klasser på Fourfeldtskolen vil i første omgang blive fordelt i to grupper: En A-gruppe og en B-gruppe. A-gruppen konfirmeres om lørdagen kl. 9.00 og 11.00. B-gruppen konfirmeres om søndagen kl. 9.00 og 11.00.

Bemærk: Grupperne inddeles i hold, som ikke stemmer sammen med klasseinddelingen.

Cirka 1½ år før konfirmationen vil lærerne samles for at få eleverne opdelt i A-gruppen og i B-gruppen. Så snart det er gjort, får elever og forældre besked om fordelingen.

Præsterne fra Sædden kirke samt ledelsen fra Ådalskolen og Fourfeldtskolen har sammen forsøgt at lave den bedste løsning for såvel skole og kirke som elever og forældre ud fra den skolestruktur, som kommunen har givet os at arbejde ud fra.

Der tages forbehold for ændring i skolestrukturen og sammenlægning af klasser.

Se billeder af ikoner, som tidligere konfirmander har lavet hér (2014) eller hér (2013)

Du kan læse mere om konfirmation på www.folkekirken.dk eller Kirkeministeriets hjemmeside.