Konfirmation

Alle elever i 7. klasse har mulighed for at blive konfirmeret. For at blive konfirmeret skal man være døbt og have fulgt konfirmationsforberedelse ved en af kirkens præster.

Den enkelte præst orienterer om, hvornår holdet skal begynde til konfirmationsundervisning. Eventuelle spørgsmål bedes rettet til præsterne.

Konfirmations-tidspunkter i 2018
Skole og klasse Dag Kl. Præst
(tidligere 6A)
Lørdag den 21. april 09.00 Tage Kristian Kristensen
(tidligere 6B)
Lørdag den 21. april 11.00 Tage Kristian Kristensen
(tidligere 6C)
Søndag den 22. april 09.00 Christian Bogh
Afd. Fourfeldt
(tidligere 6. klasser fra afd. Ådal)
Søndag den 22. april 11.00 Bent Skovhus
Markusskolen 7 A Fredag den 27. april 10.00 Bent Skovhus
BOHR-skolen, specialpædagogiske grupper Lørdag den 28. april   Carina Hansson
De faste konfirmationsdage (se bemærkning**)
Skole og klasse Dag Kl.
Afd. Fourfeldt (tidligere 6A**) 3. lørdag efter påske 09.00
Afd. Fourfeldt (tidligere 6B**) 3. lørdag efter påske 11.00
Afd. Fourfeldt (tidligere 6C**) 3. søndag efter påske 09.00
Afd. Fourfeldt (tidligere 6. klasser fra afd. Ådal**) 3. søndag efter påske 11.00
BOHR-skolen, specialpædagogiske grupper Lørdag efter Bededag
Markusskolen 7 A* Bededag 10.00*
Markusskolen 7 B Bededag 11.00

* Når der er en B-klasse på en årgang på Markusskolen, bliver A-klassen konfirmeret kl. 09.00.
** De kommende 7. klasser på afd. Fourfeldt undervises og konfirmeres sammen med deres tidligere klasser. Dette er gældende til og med konfirmationer i foråret 2020.

Præsterne fra Sædden Kirke samt ledelsen fra BOHR-skolen, afd. Fourfeldt har sammen forsøgt at lave den bedste løsning for såvel skole og kirke som elever og forældre ud fra den skolestruktur, som kommunen har givet os at arbejde ud fra.

Der tages forbehold for ændring i skolestrukturen og sammenlægning af klasser.

Se billeder af ikoner, som tidligere konfirmander har lavet hér (2017), hér (2016), hér (2015), hér (2014) eller hér (2013)

Du kan læse mere om konfirmation på www.folkekirken.dk eller Kirkeministeriets hjemmeside.