ENGLEGUDSTJENESTE

SØNDAG DEN 23. SEPTEMBER KL. 14.00
VED CARINA HANSSON

I 2018 startede vi i Sædden Kirke med et nyt tiltag for småbørn, der skal døbes i Sædden Kirke. I forbindelse med dåben får barnet en engel, et lys og en dåbsklud.

I kirken står et dåbstræ. I forbindelse med dåben hænger én fra familien en engel med dåbsbarnets navn og dåbsdato på træet. Dåbsfamilien bliver ca. ½ år efter dåben inviteret til en englegudstjeneste.

Mange børn er siden opstart af det nye tiltag blevet døbt i Sædden Kirke – og vi kan glæde os over, at vi kan invitere 51 dåbsbørn til den første englegudstjeneste.

Tilmelding til englegudstjenesten kan ske til børne- og ungemedarbejder Henriette Schertz Lauridsen (T: 40 11 40 26) eller sognepræst Carina Hansson (T: 24 27 03 48) senest søndag den 16. september.

Gudstjenesten er på børnenes præmisser med bibelfortælling, sang og musik – og selvfølgelig afhentning af englen. Efter gudstjenesten er der kaffe, saftevand og kage.

Den næste børnegudstjeneste, som dåbsbarnet og familien bliver inviteret til, er, når barnet er 3½-4 år. Her vil dåbsbarnet få en børnebibel.

Du kan læse mere dåbstiltaget "Dåbt - og hvad så?" hér