Alpha - et grundkursus i kristendom

Hvad er meningen med livet?
Hvad sker der, når vi dør?
Hvem er Gud?
Hvad betyder kristendommen for os i dag?
Hvordan tackler vi skyld?

Måske går du rundt med disse eller andre spørgsmål uden lige at have et forum, hvor de kan komme op. Derfor vil vi gerne invitere til en række aftener i Sædden kirke, hvor der er tid og mulighed til at tale om den slags under trygge rammer.

Alpha kurset startede i den anglikanske kirke, Holy Trinity Brompton, i London, i begyndelsen af 1980’erne. Alpha findes i dag i over 170 lande, og over 15.000.000 mennesker har deltaget på et Alpha kursus. Kurset har været i Danmark siden 1994, og vi regner med, at ca. 25.000 danskere har deltaget i kurset.

Alpha er det første bogstav i det græske alfabet, og det skulle gerne signalere, at her er der mulighed for at stille de spørgsmål, der først dukker op.
Alphakurset fungerer på den måde, at man mødes til en bid aftensmad for at finde sammen og have det hyggeligt. Derefter holdes en tale om aftenens emne, som også er et oplæg til samtale. Samtalen foregår så i mindre grupper, hvor ideen er, at der skal være plads til alle slags spørgsmål.

Har du lyst til at høre nærmere, kan du kontakte:
Bent Skovhus, tlf. 30 52 65 33, mail bskc@km.dk